Fotoshowsspecialen

rikskort17-18

SMHF FotoshowsSpecialen 2017 del 2

FotoshowsSpecialen är en serie specialfotoshower som föreningen har tagit fram.

Också dessa shower är kvalande till Riks och samma hästar har möjlighet att bli bedömda av olika domare. Föreningen har tagit fram prisrosetter speciellt för denna show.

Inbjudan till FotoshowsSpecialen 2017 – Fotoshowståget är endast öppen för SMHF medlemmar – Max 40 modeller/medlem och max 10 Fantasymodeller/medlem.

Porslinsshowen är öppen för alla typer av porslinsmodeller, OF eller omgjorda. Repaintshowen är för bara plast – och gummimodeller, bara målade, inte omgjorda.

Bendablesshowerna är öppna för hästar i mjukplast, latex och gummi såsom Schleich, Safari, CollectA, Bullyland, Papo, Mojö, RubberNedz, Julip, Equorum och Britains. Fler typer av modeller kan förekomma, dock ej Breyers och Peter Stone. Både OF och omgjorda.Är du osäker, bara fråga.

OF-Showerna är öppna för hästar som är i originalskick, ej omgjorda såsom Breyer, Peter Stone, Copperfox, Hartland mfl. Även sk Factory Costums är tillåtna.

Datum/Domare/Sista anmälan
1 sep – Porslin (alla märken) – Angelina Svensson -15 aug
1 okt – Repaint (plastmodeller) – Evelina Rönnberg – 15 sep
1 nov – Bendables – Anne-Li Mell – 15 okt
1 dec – OF – Rebecka Miettinen – 15 nov

Anmälan Maila dina foton till showtag@modellhastar.se Ange varje modells namn, ras, kön, modell samt om den är omgjord och av vem. Mejla gärna om ni har några frågor.

Anmälningsavgift Avgift: 15 kr/show Betala för 8 shower (inkl. Fotoshowståget) 100 kr

Betalas in till föreningens konto Pg 63 66 86-8 Ange showtåg och för- och efternamn på inbetalningen