Fotoshowtåget

rikskort17-18

SMHFs Fotoshowståg 2017

Välkommen till del 2 av en serie fotoshower i föreningens regi! Vi hoppas förstås att ännu fler vill vara med. Vi vet att ni medlemmar har en massa fina modeller. Varför inte passa på att visa upp dem?

Showerna är kvalande till Riks och samma hästar har möjlighet att bli bedömda av olika domare. Noviserna får som vanligt sin egen avdelning förutom den öppna!

Föreningen har tagit fram prisrosetter speciellt för denna show och ett diplom till bästa Novis. Bästa Novis vinner även en stablemate.

Inbjudan till Fotoshowståget 2017 del 2
Fotoshowståget är endast öppen för SMHF medlemmar – Max 40 modeller/medlem och max 10 Fantasymodeller/medlem – Noviser får visa ytterligare 10 modeller i en egen Novisavdelning (Riksregler gäller)

Datum/Domare/Sista anmälan

15 aug – Tai Enarsson – 2 aug

15 sep – Tina Melin – 2 sep

15 okt – Susannah Thyni – 2 okt

15 nov – Anna Utterklo – 2 nov

Anmälan Maila dina foton till showtag@modellhastar.se Ange varje modells namn, ras, kön, modell samt om den är omgjord och av vem. Mejla gärna om ni har några frågor.

Anmälningsavgift Avgift: 15 kr/show Betala för 8 shower (inkl. FotoshowsSpecialen) 100 kr Noviser deltar dessutom i en egen Novisavdelning utan extra kostnad.

Betalas in till föreningens konto Pg 63 66 86-8 Ange showtåg och för- och efternamn på inbetalningen

Spara