SMHF’s Novisvårshow

SMHF’S NOVISVÅRSHOW

Välkommen till SMHF’s Novisvårshow den 28/4-2018

I samband med årsmötet kommer SMHF att hålla en show enbart för noviser som är medlemmar i SMHF. Showen kommer att hållas i Rydsgårdshus, Rydsgård i Skåne. Lokalen ligger precis vid tågstationen, Rydsgård.

Tillåtna modeller:

Deltaga får endast modeller som är:

* OF i plast. Hit räknas även restaurerade OF´s, ”paint your own test runs” och factory customs.

* Massproducerade OF av alla material. Som massproducerat definierar vi allt som är utgivet i utgåvor över 250 exemplar. Till massproducerade räknas exempelvis (men inte uteslutande) North Light, Border Fine Art, Hagen Renaker, Beswick.

* Plast och massproducerat omgjort av novisen.

Fråga arrangören i god tid om du är osäker på om din modell får vara med.

Maxantal: 20 modeller per utställare

Avgift 100:-

Tider: Bedömningen börjar ca en halvtimme efter att årsmötet har avslutats. Vi vet ej exakt hur länge mötet kommer hålla på, men det brukar ligga på runt 1-2 timmar. Se inbjudan till årsmötet för att se när det börjar. Vi ser mycket gärna deltagande på årsmötet, så vi uppmuntrar till att man kommer på det. Vi kommer inte att vänta in deltagare till utställningen, utan den börjar direkt efter mötet.

Lokalen kommer att öppna senast kl.08.00.

Sista anmälningsdag är den 6/4-2018 då anmälningsavgiften ska vara inne på föreningens konto 63 66 86-8 (Svenska Modellhästföreningen). Inga efteranmälningar.

Att skicka: Det går utmärkt att skicka hästar till denna show. Kontakta arrangören i god tid.

Showarrangören/SMHF ansvarar ej för om hästar går sönder på plats.

Vi äter en gemensam lunch (om man vill). Det går självklart bra att ta med egen mat om så önskas. Arrangören bjuder på lättare fika/kaffe/dricka under dagen.

Anmälan samt frågor skickas till arrangör: Patricia Lawson, Knobvägen 2, 272 97 Gärsnäs patricialawson1@hotmail.com

Välkomna!!