SMHF’s Novisvårshow

SMHF’S NOVISVÅRSHOW

Välkommen till SMHF’s Novisvårshow den 30/3-2019

I samband med årsmötet kommer SMHF att hålla en show enbart för noviser som är medlemmar i SMHF. Showen kommer att hållas i Rydsgårdshus, Rydsgård i Skåne. Lokalen ligger precis vid tågstationen, Rydsgård.

Tillåtna modeller:

Deltaga får endast modeller som är:

* OF i plast. Hit räknas även restaurerade OF´s, ”paint your own test runs” och factory customs.

* Massproducerade OF av alla material. Som massproducerat definierar vi allt som är utgivet i utgåvor över 250 exemplar. Till massproducerade räknas exempelvis (men inte uteslutande) North Light, Border Fine Art, Hagen Renaker, Beswick.

* Plast och massproducerat omgjort av novisen.

Fråga arrangören i god tid om du är osäker på om din modell får vara med.

Maxantal: 20 modeller + 5 Fantasy per utställare, Fantasy kommer att hållas som ett eget championat i showen.

Avgift 150:-

I anmälan anger du hästens namn, ras, kön, om den är ett föl eller vuxen samt vad det är för slags modell och om den är omgjord eller i OF. Är du osäker så fråga arrangören. Modellerna ska vara lappade med startnummer som kommer att fås efter att anmälan kommit in.

Tider: Bedömningen börjar ca en halvtimme efter att årsmötet har avslutats. Vi vet ej exakt hur länge mötet kommer hålla på, men det brukar ligga på runt 1-2 timmar. Se inbjudan till årsmötet för att se när det börjar. Vi ser mycket gärna deltagande på årsmötet, så vi uppmuntrar till att man kommer på det. Vi kommer inte att vänta in deltagare till utställningen, utan den börjar efter mötet.

Lokalen kommer att öppna senast kl.08.00.

Sista anmälningsdag är den 9/3-2019 då anmälningsavgiften ska vara inne på föreningens konto 63 66 86-8 (Svenska Modellhästföreningen). Ange vid betalning ”NVS 2019 Ditt Namn). Inga efteranmälningar.

Att skicka: Det går utmärkt att skicka hästar till denna show. Kontakta arrangören i god tid.

Showarrangören/SMHF ansvarar ej för om hästar går sönder på plats.

Vi äter en gemensam lunch (om man vill) i Rydsgårdshus restaurang, lunchen måste förbokas. Det går tyvärr inte att hämta mat på annat håll och äta i lokalen och det finns ingen micro tillgänglig. Arrangören bjuder på lättare fika/kaffe/dricka under dagen.

Anmälan samt frågor skickas till arrangör Pernilla Nilsson
pernilla.nilsson@oktv.se

Välkomna!!