Fantasy Riks 2022

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ av_uid=’av-eq3pl’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-30al55′ admin_preview_bg=”]

Välkommen till SMHF:s Riksutställning för Fantasy i Förlanda (Fjärås), lördagen den 8 Oktober 2022

Sista anmälningsdag: 26 September (efteranmälning tas EJ emot)

Arrangör: Sophie Nordström och Riksgruppen

Lokal: Gårdslokalen, Kyrkstigen i Förlanda (Fjärås)

Starttid: efter Öppna Riks

I samband med Svenska Modellhästföreningens årliga Riksutställning, så hålls ett eget Riks för fantasymodeller.

Anmälan

Anmälan sker via en särskild blankett som finns på Svenska Modellhästföreningens hemsida. Den ska skickas till Sophie Nordström (similitude86@hotmail.com) via mejl eller som utskrift med vanlig post. Kontakta arrangören om du vill ha en utskrift av blanketten hemskickad, men tänk på att göra det i god tid innan sista anmälningsdatum.

I anmälan ska du ange modellens namn, modell (om den är omgjord, hur och av vem) samt vad den är för typ. Med typ menas om det är exempelvis en Pegasus, Enhörning, Hippogriff eller kanske en Decorator. Det är avgörande för vilken klass din modell ska visas i. Har du svårt att avgöra vad din fantasymodell är för något så är du välkommen att kontakta arrangörerna. Kom ihåg att din modell INTE behöver vara ”hästformad”. Detta är en fantasyshow så allt är tillåtet.

Antal bidrag

Man får anmäla max 10 bidrag till Fantasy Riks. Inga kvalkort behövs.

Avgift

Avgiften är 150 kronor för veteran och 50 kronor för novis (om du enbart visar novisklassade modeller, se inbjudan till Öppna Riks för mer information). Avgiften ska vara insatt på föreningens konto senast den 26 September (Plusgiro 63 66 86-8, Svenska Modellhästföreningen).

Utställare som bor utanför Sverige kan betala på plats. Anmälan/inbetalning är bindande och återfås endast mot läkarintyg.

OBS! Anmäler du till alla Riksshowerna blir det paketpris. Se inbjudan till Öppna Riks.

Bedömning

Bedömningen kommer att ske genom att två domare dömer tillsammans och skriver kritik på alla deltagare.

Donationer

Vi tar mycket tacksamt emot donationer. Stort som smått – ALLT är välkommet! Gärna med anknytning till fantasy.

Övrig information

För att Fantasy Riks ska bli av krävs det minst 4 betalande deltagare. Vid färre deltagare ställs Fantasy Riks in, och övergår istället till ett championat under Öppna Riks. Modeller som anmälts förs i så fall över automatiskt och deltagarna behöver inte göra några ändringar.

Kontakt/arrangör:

Sophie Nordström (arrangör) similitude86@hotmail.com

För övrig information, se inbjudan till den Öppna Riksutställningen. 

Välkomna!

Anmälningsblankett: Anmälningsblankett Fantasy 2022
[/av_textblock]

[/av_one_full]