Stjärnkort

[av_one_full first]

[av_heading tag=’h2′ padding=’10’ heading=’Stjärnkort’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
I samband med SMHFs 25årsjubileum 2015 introducerade Riksgruppen SMHFs Stjärnshoware!

Dina hästar kan vinna titlar i tre ädla valörer:

5 rikskort ger din häst Brons
10 rikskort ger din häst Silver
15 rikskort ger din häst Guld

stjarnshoware_3kort
stjarnshowarstjarnabrons stjarnshowarstjarnaguld stjarnshowarstjarnasilver
Redan havda kort kan används för att byta upp sig till ädlare valörer, d.v.s. för Silverkort “växlar du in” Bronskortet + 5 till rikskort för ett Silverkort och för Guldkort “växlar du in” Silverkortet + 5 rikskort för ett Guldkort. Eller om du t.ex. lägger upp 15 rikskort på ett bräde för guldkortet, så klart.

För att läsa mer om rikskort, klicka här.

Hur får du dina stjärnkort? Det finns två sätt:
För perioden 2013 och framåt räcker det med att ansöka om korten med information om vad din häst har vunnit. Detta kontrolleras mot rikskortlistorna för dessa perioder och “använda” rikskort bockas av så de inte dubbelanvänds.
Tyvärr har kvalkortsansvarige ingen historik från tidigare perioder än 2013 och därför kan vi ej erbjuda samma service för tidigare perioder. Från dessa perioder måste ni visa upp korten. Detta kan ske “live” på liveutställning där rikskortansvarige är med eller att ni visar upp korten för ansvarige på annat vis, t.ex. genom att ni mailar dem eller scannar in dem. Hästinformation och showinformation måste synas så att, igen, rikskortsansvarige kan bokföra vilka kort som använts för detta ändamål så att de inte dubbelanvänds.

Du ansvarar alltså för att kontakta kvalkortsansvarige på kvalkortsansvarig@modellhastar.se om att din häst är berättigad till Stjärnkort, de kommer ej att skickas ut automatiskt.

Även rikskort som “förbrukats” genom användning på riks tidigare får användas till detta ändamål.

Stjärnshoware kommer att redovisas fortlöpande.

Korten kommer normalt att skickas med MHN, alternativt delas ut på Riks. De kan ersättas, mot avgift på för närvarande 10 kronor per kort, samt porto.
Spara
Spara
Spara
[/av_textblock]

[/av_one_full]