Skåne Mini Live 2018

I Rydsgårdshus, Rydsgård i Skåne. Lördagen den 28/4 2018

I samband med Novis-vårshowen och årsmötet kommer vi att hålla en show för lite mindre modeller. Maxstorlek kommer att vara allt under Pebbles/Littlebitsstorlek. Är du osäker på storleken så kontakta arrangören. Alla material och raser, även övriga hästdjur. Modellerna kommer att delas in i två olika divisioner;

  • Avd A: Plast och gummimodeller, OF eller omgjorda (max 20/ägare)

  • Avd B: Resin, porslin, OSC och alla övriga modeller (max 20/ägare)

  • Performance (max 1 bidrag/ägare, mindre än littlebitsstorlek)

Sista anmälningsdag: 6/4 då anmälningsavgiften ska vara betald (kontakta arrangören för kontonummer). Obs! Ej föreningens konto till denna show. Inga efteranmälningar!

Arrangör: Patricia Lawson patricialawson1@hotmail.com

Anmälan: Anmäl för varje häst namn, ras, kön, modell och om den showas som föl eller vuxen. Ange vilken avdelning hästen tillhör. Modellerna ska vara lappade med startnummer som kommer att fås efter att anmälan har kommit in.

Anmälningsavgift: Öppna A och B: 350 kr, Performance: 50 kr

Skicka modeller: Det går bra att skicka modeller. Max 20 modeller totalt/utställare. Arrangören tar inget ansvar för om någon modell skulle gå sönder. Anmäl och skicka i god tid före utställningen. Kontakta arrangören för ev frågor.

Bedömning: En domare rangordnar modellerna. Flera ringar kommer att vara öppna samtidigt enligt ett schema så showen kan flyta på så smidigt som möjligt. Minirosetter kommer att delas ut till alla champions och reserv samt pris till BIS och Reserv. Alla deltagare får dessutom en hemlig present.

Donationer emottages tacksamt!

Varmt välkomna!