Välkommen till SMHF´s Novisvårshow den 28/3 -2020

I samband med årsmötet kommer SMHF hålla i en show enbart för noviser som är medlemmar i SMHF.

Tillåtna modeller:

De modeller som får deltaga är:

  • OF i plast. Hit räknas även restaurerade OF´s, ”paint your own test runs” och factory costums.
  • Massproducerade OF av alla material.. Som massproducerat definierar vi allt som är utgivet i utgåvor över 250 exemplar. Till massproducerade räknas exempelvis (men inte uteslutande) North Light, Border Fine Art, Hagen Renaker, Beswick.
  •  Plast och massproducerat omgjort av novisen. Fråga arrangören i god tid om du är osäker på om din modell får vara med.

Maxantal: 20 modeller per utställare.

Lokalen

Showen kommer hållas på Vikingavallen i Vittaryd.

Lokalen kommer öppnas senast klockan 8.

Fika kommer det bjudas på under dagen. Vid lunch kan mat beställas på den lokala pizzerian och ätas i lokalen. I lokalen finns kyl och möjlighet att värma medtagen mat. Meddela gärna om du har någon specialkost och allergi till Kitrina.

Skicka modeller

Det går utmärkt att skicka hästar till denna show. Kontakta arrangören i god tid. Showarrangören/SMHF ansvarar ej för om hästar går sönder på plats.

Tider

Bedömningen börjar ca en halvtimme efter att årsmötet har avslutats. Vi vet ej exakt hur länge mötet kommer hålla på, men det brukar ligga på runt 1-2 timmar. Se inbjudan till årsmötet för att se när det börjar. Vi ser mycket gärna deltagande på årsmötet, så vi uppmuntrar till att man kommer på det. Vi kommer inte att vänta in deltagare till utställningen, utan den börjar direkt efter mötet.

Resa

Hämtning från Värnamo station eller Ljungby bussterminal kan ordnas. Det går buss från både Värnamo och Ljungby till Vittaryd på fredagen. Kontakta Kitrina för mer information om busstider.

Övernattning

Det finns begränsat med sovplatser. Först till kvarn gäller. Vid intresse kontakta Kitrina. Det finns både katt,hund och smågagare i hemmet. I Lagan (7km från utställningsplatsen) finns ett vandrarhem med bra priser.

Anmälan och avgift:

Sista anmälningsdag är den 1/3-2020 då anmälningsavgiften ska vara inne på föreningens konto 63 66 86-8 (Svenska Modellhästföreningen). Ange vid betalning ”NV2020 Ditt Namn”.  Inga efteranmälningar.

Avgift: 150kr

Anmälan samt frågor om modellanmälan skickas till:

Camilla Jönsson, camilla_joensson@hotmail.com

Övriga frågor skickas till:

Kitrina Persson, kitte-94@hotmail.com