Välkommen till SMHF´s Novisvårshow den 13/3 – 2021

OBS! Novisvårshowen är inställd på grund av restriktioner kring Covid-19. Showen kommer i stället att genomföras som fotoshow. Mer info om detta kommer.

I samband med årsmötet kommer SMHF hålla i en show enbart för noviser som är medlemmar i SMHF.

Tillåtna modeller:

De modeller som får deltaga är:

  • OF i plast. Hit räknas även restaurerade OF´s, ”paint your own test runs” och factory costums.
  • Massproducerade OF av alla material.. Som massproducerat definierar vi allt som är utgivet i utgåvor över 250 exemplar. Till massproducerade räknas exempelvis (men inte uteslutande) North Light, Border Fine Art, Hagen Renaker, Beswick.
  •  Plast och massproducerat omgjort av novisen. Fråga arrangören i god tid om du är osäker på om din modell får vara med.

Maxantal: 20 modeller per utställare.

Lokalen

Showen kommer hållas hos Studiefrämjandet i Halmstad, Söndrumsvägen 31.

Lokalen kommer öppnas klockan 8.00. Själva showen startar efter årsmötet.

Fika kommer det bjudas på under dagen. Vid lunch beställer vi mat och äter i lokalen. I lokalen finns kyl och möjlighet att värma medtagen mat. Meddela gärna om du har någon specialkost eller allergier.

Tider

Bedömningen börjar ca en halvtimme efter att årsmötet har avslutats. Vi vet ej exakt hur länge mötet kommer hålla på, men det brukar ligga på runt 2 – 3 timmar. Se inbjudan till årsmötet för att se när det börjar. Vi ser mycket gärna deltagande på årsmötet, så vi uppmuntrar till att man kommer på det. Vi kommer inte att vänta in deltagare till utställningen, utan den börjar direkt efter mötet.

Resa

Hämtning från Centralstationen i Halmstad kan eventuellt ordnas. Det går annars att nå lokalen med stadsbuss. Kontakta Camilla för mer info om tåg- och busstider.

Övernattning

Arrangörerna kan erbjuda ett begränsat antal sovplatser. Det är först till kvarn som gäller. Hos Camilla finns det katter, så tänk på det om du är allergisk. I övrigt hänvisar vi till hotell och vandrarhem i Halmstad. Tågavgångarna mellan Halmstad och Göteborg/Malmö är mycket goda och det finns möjlighet att resa i dessa riktningar även sent på kvällen (sista avgångarna går runt 23.00).

Anmälan och avgift:

Sista anmälningsdag är den 15/2-2021 då anmälningsavgiften ska vara inne på föreningens konto 63 66 86-8 (Svenska Modellhästföreningen). Ange vid betalning ”NV2021 Ditt Namn”.  Inga efteranmälningar.

Avgift: 150kr

Anmälan samt frågor skickas till:

Camilla Jönsson, camilla_joensson@hotmail.com